Мања слова Већа слова РСС

Питајте Управу

>

Уговорени нови радови у бизнис зони у Мојковцу

Уговорени нови радови у бизнис зони у Мојковцу
Датум објаве: 07.11.2019 09:04 | Аутор: Управа јавних радова

Испис Штампај страницу


Управа јавних радова потписала је данас са даниловградским предузећем “Еурозокс” уговор о изградњи трафостанице 10/0.4 кВ, 1x1.630 кВА „Бизнис зона“ и 10 кВ инфраструктурног прикључка, на подручју општине Мојковац.

Вриједност овог посла, који ће Влада Црне Горе финансирати из капиталног буџета је више од 89,2 хиљаде еура, а извођач се обавезао да радове заврши у року од 30 дана од увођења у посао. 

Изградња електроенергетске инфраструктуре представља један од сегмената формирања бизнис зоне у насељу Бабића поље, у циљу унапређења привредног амбијента и отварања нових радних мјеста. 
На локацији бизнис зоне већ је у току изградња око 850 метара саобраћајница ширине 5,5 метара са тротоарима и потпорним зидовима, полагање водоводне, фекалне и атмосферске канализације, постављање вертикалне и хоризонталне сигнализације, као радови и на електроенергетским и телекомуникационим инсталацијама. Укупна вриједност ових радова је око 825 хиљада еура.

Камен темељац нове бизнис зоне недавно су, на Дан општине Мојковац, положили директор Управе јавних радова, Решад Нухоџић и предсједник Општине, Ранко Мишнић.

Уговор са најповољнијим понуђачем за изградњу трафостанице са инфраструктурним прикључком за потребе бизнис зоне у Мојковцу и осталу документацију у току поступка јавне набавке можете погледати ОВДЈЕ.

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА