Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Upravu

>

Ugovorena modernizacija saobraćajnica u Bijelom Polju i Ulcinju, u vrijednosti od 350.000 eura

Datum objave: 17.09.2019 13:56 | Autor: Uprava javnih radova

Ispis Štampaj stranicu


Uprava javnih radova potpisala je danas ugovore o modernizaciji saobraćajne infrastrukture u Bijelom Polju i Ulcinju, za koje će Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta izdvojiti blizu 350 hiljada eura.

Radovi će biti nastavljeni u dijelu Ulice 1 u bjelopoljskom naselju Resnik, za koje je u postupku javne nabavke izabrano preduzeće “Tehnoput MNE”. Vrijednost ove investicije je 274 hiljade eura, a izvođač se obavezao da radove završi u roku od 60 dana od dana uvođenja u posao. 

U ulcinjskom naselju Kolomza takođe će biti nastavljena modernizacija saobraćajnica, na osnovu ugovora koji je Uprava javnih radova potpisala sa barskim preduzećem “Putevi Bar”. Za radove na putevima u ukupnoj dužini od 1,2 kilometra obezbijeđeno je 74 hiljade eura, a ugovorom je precizirano da projekat bude realizovan u roku od 15 dana od uvođenja izvođača u posao.

Investiranje u puteve na teritoriji Bijelog Polja i Ulcinja omogućiće unapređenje saobraćajne komunikacije i povećanje bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, naročito pješaka, imajući u vidu da je riječ o naseljenom području. 

Ugovor o rekonstrukciji Ulice 1 u bjelopoljskom naselju Resnik, kao i drugu dokumentaciju u toku postupka javne nabavke možete pogledati OVDJE.

Ugovor o modernizaciji puteva u naselju Kolomza u Ulcinju, kao i drugu dokumentaciju u toku postupka javne nabavke možete pogledati OVDJE.

UPRAVA JAVNIH RADOVA