Мања слова Већа слова РСС

Питајте Управу

>

Премијер Марковић: Управа јавних радова показује професионалан однос у реализацији капиталних пројеката

Премијер Марковић: Управа јавних радова показује професионалан однос у реализацији капиталних пројеката
Датум објаве: 06.09.2019 13:49 | Аутор: Управа јавних радова

Испис Штампај страницу


Биро за односе са јавношћу Владе ЦГ Биро за односе са јавношћу Владе ЦГ

Нова средња школа у Голубовцима је један од 150 пројеката које је Влада Црне Горе реконструисала или изградила у њеном досадашњем мандату и овом приликом желим да захвалим Управи јавних радова и њеном тиму на професионалном односу, не само према овом, већ и према другим пројектима - казао је данас премијер Душко Марковић, на свечаности поводом почетка рада ове образовне установе.

Он је казао да су радови започети у јануару 2017. године, а завршени у овој години, у веома кратком року, на квалитетан начин и према свим стандардима.

Премијер је изразио задовољство завршетком изградње и почетком рада школе, која ће младим генерацијама са овог простора омогућити квалитетно школовање и ниво знања који ће обезбиједити сигурну будућност, истичући да је ријеч о грандиозном објекту.

Влада Црне Горе је у изградњу школе у Голубовцима инвестирала око 4,5 милиона еура. Објекат се састоји од четири ламеле у којима је смјештено 12 учионица, неколико лабораторија, кабинета и радионица, библиотеке са читаоницом, просторије за управу, наставнике и остало особље. Њен саставни дио је фискултурна сала од око 480 мјеста на трибинама.

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА