Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Upravu

>

Premijer Marković: Uprava javnih radova pokazuje profesionalan odnos u realizaciji kapitalnih projekata

Premijer Marković: Uprava javnih radova pokazuje profesionalan odnos u realizaciji kapitalnih projekata
Datum objave: 06.09.2019 13:49 | Autor: Uprava javnih radova

Ispis Štampaj stranicu


Biro za odnose sa javnošću Vlade CG Biro za odnose sa javnošću Vlade CG

Nova srednja škola u Golubovcima je jedan od 150 projekata koje je Vlada Crne Gore rekonstruisala ili izgradila u njenom dosadašnjem mandatu i ovom prilikom želim da zahvalim Upravi javnih radova i njenom timu na profesionalnom odnosu, ne samo prema ovom, već i prema drugim projektima - kazao je danas premijer Duško Marković, na svečanosti povodom početka rada ove obrazovne ustanove.

On je kazao da su radovi započeti u januaru 2017. godine, a završeni u ovoj godini, u veoma kratkom roku, na kvalitetan način i prema svim standardima.

Premijer je izrazio zadovoljstvo završetkom izgradnje i početkom rada škole, koja će mladim generacijama sa ovog prostora omogućiti kvalitetno školovanje i nivo znanja koji će obezbijediti sigurnu budućnost, ističući da je riječ o grandioznom objektu.

Vlada Crne Gore je u izgradnju škole u Golubovcima investirala oko 4,5 miliona eura. Objekat se sastoji od četiri lamele u kojima je smješteno 12 učionica, nekoliko laboratorija, kabineta i radionica, biblioteke sa čitaonicom, prostorije za upravu, nastavnike i ostalo osoblje. Njen sastavni dio je fiskulturna sala od oko 480 mjesta na tribinama.

UPRAVA JAVNIH RADOVA