Мања слова Већа слова РСС

Питајте Управу

>

Донијета одлука о најповољнијој понуди за реконструкцију Рибарске улице у Плаву

Датум објаве: 04.09.2019 08:30 | Аутор: Управа јавних радова

Испис Штампај страницу


Управа јавних радова донијела је данас одлуку о избору најповољнијег понуђача за реконструкцију Рибарске улице у Плаву, за коју је процијењено да Влада Црне Горе из капиталног буџета издвоји око 300 хиљада еура.

Барско предузеће “Путеви Бар” било је једино са достављеном понудом, коју је Комисија за отварање и вредновање понуда оцијенила исправном.

Прецизна вриједност инвестиције у Рибарској улици биће саставни дио уговора са изабраним понуђачем по завршетку поступка јавне набавке, а њиме ће уједно бити дефинисана динамика и датум почетка радова.

Пројектом је предвиђена реконструкција око 550 метара ове саобраћајнице, са постављањем атмосферске канализације, иригационог колектора, електроинсталација, саобраћајне сигнализације и других пратећих елемената, у циљу квалитетније путне повезаности и веће безбједности свих учесника у саобраћају. 

Рибарска улица једна је од прометнијих на територији плавске општине, тако да су локална самоуправа и Управа јавних радова препознали значај њене модернизације. 

Управа јавних радова тренутно на територији Плава реализује неколико капиталних пројеката. У току су радови на новом тргу, у вриједности од пола милиона еура, а ове седмице је почела и реконструкција завршне фазе Прњаворске улице, за коју је Влада обезбиједила близу 400 хиљада еура. У завршној фази је и поступак јавне набавке за модернизацију пута Плав – Војно село – Гусиње, у коју ће бити инвестирано око 3,5 милиона еура. 

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА