Мања слова Већа слова РСС

Питајте Управу

>

Интензивирани радови на објекту вртића у Рожајама

Интензивирани радови на објекту вртића у Рожајама
Датум објаве: 23.08.2019 11:20 | Аутор: Управа јавних радова

Испис Штампај страницу


Грађевински радови на новом објекту вртића “Бошко Буха” у Рожајама протеклих дана су интензивирани, па је јуче, између осталог, изливена и међуспратна плоча, површине 650 метара квадратних. 

Рожајско предузеће “Тофи”, са којим је Управа јавних радова потписала уговор о извођењу радова, на тај начин створило је услове за наставак радова на спрату објекта.

УЈР

Динамика реализације овог пројекта тренутно је у складу са уговореним обавезама, а планирано је да груби грађевински радови буду завршени до 15. септембра. Рок за завршетак комплетног посла је средина наредне године. Вриједност инвестиције је више од 1,5 милиона еура, које је у капиталном буџету обезбиједила Влада Црне Горе. 

Објекат је пројектован као савремено и функционално здање, капацитета око 100 дјеце, укупне бруто површине 1.120 метара квадратних. Имаће девет просторија намијењених за дневни боравак дјеце, од којих четири за јаслице, просторије за васпитаче, кухињу, административни блок, мултифункционални простор са гардероберима, вишенамјенску салу и остале пратеће садржаје. 

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА