Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Upravu

>

Intenzivirani radovi na objektu vrtića u Rožajama

Intenzivirani radovi na objektu vrtića u Rožajama
Datum objave: 23.08.2019 11:20 | Autor: Uprava javnih radova

Ispis Štampaj stranicu


Građevinski radovi na novom objektu vrtića “Boško Buha” u Rožajama proteklih dana su intenzivirani, pa je juče, između ostalog, izlivena i međuspratna ploča, površine 650 metara kvadratnih. 

Rožajsko preduzeće “Tofi”, sa kojim je Uprava javnih radova potpisala ugovor o izvođenju radova, na taj način stvorilo je uslove za nastavak radova na spratu objekta.

UJR

Dinamika realizacije ovog projekta trenutno je u skladu sa ugovorenim obavezama, a planirano je da grubi građevinski radovi budu završeni do 15. septembra. Rok za završetak kompletnog posla je sredina naredne godine. Vrijednost investicije je više od 1,5 miliona eura, koje je u kapitalnom budžetu obezbijedila Vlada Crne Gore. 

Objekat je projektovan kao savremeno i funkcionalno zdanje, kapaciteta oko 100 djece, ukupne bruto površine 1.120 metara kvadratnih. Imaće devet prostorija namijenjenih za dnevni boravak djece, od kojih četiri za jaslice, prostorije za vaspitače, kuhinju, administrativni blok, multifunkcionalni prostor sa garderoberima, višenamjensku salu i ostale prateće sadržaje. 

UPRAVA JAVNIH RADOVA