Мања слова Већа слова РСС

Питајте Управу

>

Уговорена санација пута Хан Гаранчића – Опасаница, вриједности близу 430 хиљада еура

Датум објаве: 21.08.2019 13:11 | Аутор: Управа јавних радова

Испис Штампај страницу


Влада Црне Горе опредијелила је близу 430 хиљада еура у Капиталном буџету за санацију локалног пута Хан Гаранчића – Опасаница у Подгорици, а Управа јавних радова уговорила је извођење радова. 

Подгоричко грађевинско предузеће „Авио петрол“, које је у току поступка јавне набавке изабрано као најповољнији понуђач, обавезало се да радове заврши у року од три мјесеца од дана увођења у посао.

Пројектом је предвиђена реконструкција пута у дужини од око пола километра са изградњом система за одвод атмосферских вода, постављање саобраћајне сигнализације, подизање нових и санација постојећих потпорних зидова висине три до пет метара. Планирана је и изградња бетонских зидова, у циљу регулације и уређења корита ријеке Опасанице и њене притоке –потока, у дужини близу 100 метара.

Реализацијом овог пројекта у значајној мјери ће бити повећана безбједност свих учесника у саобраћају, уз истовремено омогућавање квалитетне путне повезаности на подручју Хана Гаранчића и Опасанице.

Уговор о реконструкцији пута Хан Гаранчића - Опасаница и осталу документацију у току поступка јавне набавке можете преузети ОВДЈЕ. 

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА