Мања слова Већа слова РСС

Питајте Управу

>

Уговорена изградња фекалне канализационе мреже за Ковачку долину на Жабљаку

Уговорена изградња фекалне канализационе мреже за Ковачку долину на Жабљаку
Датум објаве: 20.08.2019 21:00 | Аутор: Управа јавних радова

Испис Штампај страницу


Изградња фекалне канализације за насеље Ковачка долина на Жабљаку, за коју је Управа јавних радова јуче потписала уговор са предузећем „Темко“ из Никшића, почиње наредних дана.

Влада Црне Горе ће у реализацију овог пројекта инвестирати око 229 хиљада еура, а уговором је предвиђено да извођач све радове заврши у року од три мјесеца од дана увођења у посао.

Имајући у виду чињеницу да интересовање за насељавањем Ковачке долине расте из године у годину, препозната је потреба изградње фекалне канализације, у циљу побољшања квалитета живота становника овог краја и доприноса заштити животне средине.

Пројекат обухвата земљане и завршне радове, као и постављање канализационих цијеви и прикључака у дужини од близу километар. Након што буде изграђена, нова мрежа ће бити прикључена на постојећу фекалну канализациону инфраструктуру на Жабљаку. 

Уговор о изградњи објекта фекалне канализације ЛСЛ “Ковачка долина И”, општина Жабљак и комплетну документацију током поступка јавне набавке можете погледати ОВДЈЕ.

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА