Мања слова Већа слова РСС

Питајте Управу

>

Почели радови у Клиничком центру - Нови простор за дневну болницу и ЦМГИ

Почели радови у Клиничком центру - Нови простор за дневну болницу и ЦМГИ
Датум објаве: 11.08.2019 10:10 | Аутор: Управа јавних радова

Испис Штампај страницу


Адаптација дијела објекта Клиничког центра Црне Горе за потребе дневне болнице и Центра за медицинску генетику и имунологију (ЦМГИ) почела је јуче, у складу са уговором између Управе јавних радова и извођача, доо “Рефена” из Подгорице.

Реализацију пројекта радници овог грађевинског предузећа почели су демонтирањем и уклањањем преградних зидова и припремом за организацију простора у складу са захтјевима техничке документације.

Инвестицију ће са више од 256 хиљада еура финансирати Влада Црне Горе из капиталног буџета, а извођач се уговором обавезао да радове заврши у року од три мјесеца од дана увођења у посао. 

Планирани су адаптација и опремање канцеларијским намјештајем просторија бившег одјељења за трансфузију крви, у главној згради Клиничког центра. Укупна површина тог простора је 545 метара квадратних, од чега је за ЦМГИ намијењено 425, а за дневну болницу 120 квадрата. 

Пројектом је у приземљу предвиђена просторија за рад са пацијентима, док ће на првом спрату бити канцеларије, лабораторије, санитарне и техничке просторије, као и остали садржаји неопходни за рад служби Клиничког центра Црне Горе. 

УПРАВА ЈАВНИХ РАДОВА