Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Upravu

>

Počeli radovi u Kliničkom centru - Novi prostor za dnevnu bolnicu i CMGI

Počeli radovi u Kliničkom centru - Novi prostor za dnevnu bolnicu i CMGI
Datum objave: 11.08.2019 10:10 | Autor: Uprava javnih radova

Ispis Štampaj stranicu


Adaptacija dijela objekta Kliničkog centra Crne Gore za potrebe dnevne bolnice i Centra za medicinsku genetiku i imunologiju (CMGI) počela je juče, u skladu sa ugovorom između Uprave javnih radova i izvođača, doo “Refena” iz Podgorice.

Realizaciju projekta radnici ovog građevinskog preduzeća počeli su demontiranjem i uklanjanjem pregradnih zidova i pripremom za organizaciju prostora u skladu sa zahtjevima tehničke dokumentacije.

Investiciju će sa više od 256 hiljada eura finansirati Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta, a izvođač se ugovorom obavezao da radove završi u roku od tri mjeseca od dana uvođenja u posao. 

Planirani su adaptacija i opremanje kancelarijskim namještajem prostorija bivšeg odjeljenja za transfuziju krvi, u glavnoj zgradi Kliničkog centra. Ukupna površina tog prostora je 545 metara kvadratnih, od čega je za CMGI namijenjeno 425, a za dnevnu bolnicu 120 kvadrata. 

Projektom je u prizemlju predviđena prostorija za rad sa pacijentima, dok će na prvom spratu biti kancelarije, laboratorije, sanitarne i tehničke prostorije, kao i ostali sadržaji neophodni za rad službi Kliničkog centra Crne Gore. 

UPRAVA JAVNIH RADOVA