Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Upravu

>

Uprava javnih radova potpisala novih pet ugovora, u vrijednosti od 360 hiljada eura

Uprava javnih radova potpisala novih pet ugovora, u vrijednosti od 360 hiljada eura
Datum objave: 09.08.2019 13:53 | Autor: Uprava javnih radova

Ispis Štampaj stranicu


Uprava javnih radova potpisala je od početka ove sedmice do danas pet ugovora o izvođenju radova, u ukupnoj vrijednosti od oko 360 hiljada eura, koje je Vlada Crne Gore opredijelila kapitalnim budžetom za 2019. godinu. Najveći broj njih odnosi se na opštine na sjeveru Crne Gore.

U cilju unapređenja saobraćajne infrastrukture, ugovorena je rekonstrukcija gradske saobraćajnice u Mojkovcu, za koju će biti izdvojeno blizu 117 hiljada eura. Nakon postupka javne nabavke, radovi su dodijeljeni podgoričkoj firmi IGP Fidija, koja se ugovorom obavezala da posao završi u roku od 40 dana od dana uvođenja u posao.

Takođe na području mojkovačke opštine sa preduzećem „Crnagoraput“ iz Podgorice ugovorena je modernizacija lokalnog puta Pržišta - Žarski katun, u dužini od dva kilometra, u okviru druge faze radova na ovoj saobraćajnici. Vrijednost projekta je oko 108.000 eura, a radovi bi trebalo da budu završeni u roku od 30 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Uprava javnih radova sprovela je postupak javne nabavke i sa podgoričkim „Ing gradilištem“ potpisala ugovor o regulaciji potoka u Petnjici. Za ove radove biće izdvojeno 32.200 eura, a ugovoreni rok završetka je 45 dana od uvođenja izvođača u posao. 

Za potrebe kompleksa objekata Specijalne antiterorističke policije i Posebne jedinice policije na Zlatici i obezbjeđenja kvalitetnih uslova za boravak i rad njihovih pripadnika, ugovoreni su dodatni radovi na novim magacinima. Radove, u vrijednosti od 51 hiljadu eura, izvešće podgoričko preduzeće „Neimar inženjering“, u roku od četiri mjeseca od dana uvođenja u posao.

Uprava javnih radova je potpisala i ugovor o izgradnji infrastrukture za postavljanje hidrometeoroloških stanica, u okviru treće faze projekta. Ova investicija iznosi oko 50 hiljada eura, a biće realizovana u više crnogorskih opština. Radovi su nakon tenderskog postupka povjereni nikšićkom „Hidro građevinaru“, a ugovoreni rok za završetak posla je 120 dana od dana uvođenja u posao.

Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem i kompletnu dokumentaciju tokom postupka javne nabavke za rekonstrukciju gradske saobraćajnice u Mojkovcu možete pogledati OVDJE.

Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem i kompletnu dokumentaciju tokom postupka javne nabavke za modernizaciju puta Pržišta - Žarski katun, II faza, možete pogledati OVDJE.

Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem i kompletnu dokumentaciju tokom postupka javne nabavke za regulaciju potokoa u Petnjici možete pogledati OVDJE.

Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem i kompletnu dokumentaciju tokom postupka javne nabavke za dodatne radove u toku izgradnje magacina sa opremanjem za potrebe kompleksa objekata SAJ i PJP na Zlatici u Podgorici možete pogledati OVDJE.

Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem i kompletnu dokumentaciju tokom postupka javne nabavke za izgradnju infrastrukture za postavljanje hidrometeoroloških stanica, III faza - možete pogledati OVDJE.

UPRAVA JAVNIH RADOVA