Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Upravu

>

U toku uređenje terena i nabavka opreme za Fakultet likovne umjetnosti na Cetinju

U toku uređenje terena i nabavka opreme za Fakultet likovne umjetnosti na Cetinju
Datum objave: 08.05.2019 15:04 | Autor: Uprava javnih radova

Ispis Štampaj stranicu


UJR UJR

Uređenje dijela terena Univerzitetskog kompleksa fakulteta umjetnosti i nabavka opreme za Fakultet likovne umjetnosti na Cetinju teče ugovorenom dinamikom, pa se očekuje da radovi budu završeni do kraja ove godine.

Predstavnici Uprave javnih radova i izvođača, danilovgradskog preduzeća “Eurozoks”, konstatovali su danas da je u proteklih dva mjeseca radove otežavala učestala i obilna kiša. 

Uprkos tome, izvođač je uspio da realizuje pripremne radove za podizanje potpornih zidova i u toku je njihovo betoniranje. 
  
Uskoro se očekuje i nabavka namještaja i opreme, koja je naručena u skladu sa dogovorom sa krajnjim korisnikom, imajući u vidu njihovu specifičnu namjenu. 

Ugovoreni radovi obuhvataju nabavku kancelarijske i opreme neohodne za održavanje stručne nastave iz smjera slikarstva, vajarstva, fotografije i dizajna. Predviđeni su i uređenje terena, izgradnja pristupne saobraćajnice, trotoara i pratećih sadržaja.

Vlada Crne Gore će u ovaj projekat investirati skoro 1,2 miliona eura. Kompletan postupak javne nabavke, kao i uvođenje izvođača u posao, sprovela je Uprava javnih radova.

UPRAVA JAVNIH RADOVA