Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Direkciju

>

Informacija

Informacija
Datum objave: 08.08.2017 11:49 | Autor: Direkcija

Ispis Štampaj stranicu


U okviru Tehničke pomoći koja se finansira iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć  (IPA) - komponenta III „Regionalni razvoj“, Direkcija javnih radova je 20. jula tekuće godine potpisala ugovor “Jačanje institucionalnih kapaciteta i razmjena znanja unutar operativne strukture kroz organizaciju zajednickog seminara ” sa firmom Congress Travel  iz Podgorice.

Svrha Ugovora je da kroz orgnizovanje zajedničkog seminara članova Operativne strukture, NIPAK kancelarije, Nacionalnog fonda, krajnih korisnika  kao i Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori  poboljša saradnju, ojača komunikaciju i razmjenu mišljenja, a sve u cilju boljeg sprovođenja aktuelnih projekata i bolje pripreme za buduće IPA fondove.  

Seminar je održan od 21. do 22. Jula na Cetinju i Ivanovim koritima.  Osim teoriskog dijela održan je i prakticni dio u formi team building gdje su učesnicima prezentovane metode prilagođavanja i rješavanja stresnih situacija kao i značaj komunikacije i timskog rada.

Posjećenost seminara je bila na zavidnom nivou (36 učesnika), dok je prosječna ocjena važnosti seminara dobijena od strane učesnika bila 4,95. 


  Direkcija  Direkcija