Мања слова Већа слова РСС

Питајте Дирекцију

>

Информација

Информација
Датум објаве: 08.08.2017 11:49 | Аутор: Дирекција

Испис Штампај страницу


У оквиру Техничке помоћи која се финансира из Инструмента за претприступну помоћ  (ИПА) - компонента ИИИ „Регионални развој“, Дирекција јавних радова је 20. јула текуће године потписала уговор “Јачање институционалних капацитета и размјена знања унутар оперативне структуре кроз организацију заједницког семинара ” са фирмом Цонгресс Травел  из Подгорице.

Сврха Уговора је да кроз оргнизовање заједничког семинара чланова Оперативне структуре, НИПАК канцеларије, Националног фонда, крајних корисника  као и Делегације Европске уније у Црној Гори  побољша сарадњу, ојача комуникацију и размјену мишљења, а све у циљу бољег спровођења актуелних пројеката и боље припреме за будуће ИПА фондове.  

Семинар је одржан од 21. до 22. Јула на Цетињу и Ивановим коритима.  Осим теориског дијела одржан је и практицни дио у форми теам буилдинг гдје су учесницима презентоване методе прилагођавања и рјешавања стресних ситуација као и значај комуникације и тимског рада.

Посјећеност семинара је била на завидном нивоу (36 учесника), док је просјечна оцјена важности семинара добијена од стране учесника била 4,95. 


  Дирекција  Дирекција